Roeselare haalt verdediger bij West Ham

Wouter Laeremans
| 9 reacties
Roeselare haalt verdediger bij West Ham
Foto: © SC

KSV Roeselare heeft een vierde wintertransfer beet. De jonge Ijslandse verdediger Holmar Orn Eyjolfsson komt over van West Ham United.

Het samenwerkingsakkoord met de Engelse ploeg West Ham United levert direct resultaten op voor Roeselare. De rode lantaarn in de Jupiler League huurt tot het einde van het seizoen centrale verdediger Eyjolfsson van de Hammers.

De 19-jarige IJslander ruilde anderhalf jaar geleden zijn Ijslandse club Kopavogur voor West Ham, maar spelen deed hij er, oefenmatchen niet inbegrepen, voorlopig niet.

Op de website van Roeselare staat al een eerste reactie te lezen van de speler. “Ik kreeg langs Bjarni Vidarsson al uitgebreide informatie mee over mijn nieuwe werkgever. Hij is een ver familielid en ploegmaat bij de nationale ploeg U21. Ik hoop deze club in eerste klasse te houden, strijden tegen de degradatie is mij alvast helemaal niet nieuw!”

Eerder op de dag rondde Roeselare ook al de komst van Bertin Tomou af. De speler van Westerlo tekende een contract voor zes maanden op Schiervelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties