Tomou: “Kalenderjaar openen met eerste thuisoverwinning”

Wouter Laeremans
| 4 reacties
Tomou: “Kalenderjaar openen met eerste thuisoverwinning”
Foto: © SC

Roeselare staat gedeeld laatste in de Jupiler Pro League en realiseerde in januari al heel wat versterkingen. Spits Bertin Tomou is er een van. “Ik voel heel veel vertrouwen van de trainer.”

De Kameroense aanvaller werd bij Westerlo weggeplukt en ziet de degradatiestrijd wel zitten. “Mijn eerste indrukken over de club zijn dan ook heel positief”, vertelt de spits op de website van de West-Vlamingen. “Roeselare geeft mij als speler een warm gevoel, iedereen lijkt mij enorm gretig om samen door deze moeilijke periode heen te komen.”

Tomou koos bewust voor een verblijf op Schiervelde. “Roeselare was zeker niet de enige ploeg die mij wou aantrekken. Zowel tijdens de voorbereiding als in de winterperiode kreeg ik verschillende aanbiedingen. De uitdaging op Schiervelde sprak mij echter het meeste aan, ik kom er in een jonge spelersgroep terecht en voel heel veel vertrouwen van de trainer.”

Zaterdag wacht meteen een zware dobber in de competitie. “De wedstrijd tegen Mechelen wordt meteen cruciaal om het nodige vertrouwen op te krikken. Mechelen vormt een stevige ploeg, waardoor het wellicht negentig minuten knokken wordt om de punten thuis te houden. Met de steun van de supporters openen we misschien wel het kalenderjaar met een eerste thuisoverwinning”, zegt de zwarte targetman optimistisch.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties