"Er zal vanavond niet gespeeld worden": Standardfans willen tot uiterste gaan

"Er zal vanavond niet gespeeld worden": Standardfans willen tot uiterste gaan

De woede bij de aanhang van Standard is gigantisch groot. De harde kern is duidelijk: de match tegen Westerlo mag niet doorgaan.

De Standardfans zijn bijzonder boos. De sportieve en financiële malaise die 777 Partners veroorzaakt heeft weegt enorm zwaar op de fans.

Aan het stadion werden spandoeken met een duidelijke boodschap opgehangen. Vanmiddag verspreidden de Ultras al een communiqué dat de maat vol was.

Het onofficiële nieuws dat 777 Partners zich zal terugtrekken en de club te koop staat houdt de fans niet tegen om hun acties verder te zetten. CEO Pierre Locht zou met de fans praten, zo meldt Het Laatste Nieuws. Hij kondigde al aan voor de match bij Eleven een statement te maken.

“Er zal vanavond niet gevoetbald worden”, roepen ze door de megafoon aan het oefencomplex. Daar vertrekt de spelersbus normaal om 19 uur, maar volgens Sudinfo zijn er 700 fans ter plaatse om de bus tegen te houden.

Locht vroeg de fans om de weg vrij te maken om de spelersbus door te laten, maar dat weigeren ze. De match moet gewoonweg geannuleerd worden, zo vinden de fans.

Zelfs al lukt het de spelersbus om Sclessin te bereiken en komen de spelers op het veld, dan nog zullen de fans met pyrotechnische middelen ervoor zorgen dat de match tegen Westerlo niet gespeeld kan worden. Het belooft een vurige avond te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Standard - Westerlo live op Voetbalkrant.com vanaf 20:45 (10/05).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties