Vermaelen scoort en wint, Liverpool feest nog eens

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Arsenal heeft in de Premier League vanavond gewonnen tegen Bolton. Het was een moeilijke partij want The Gunners moesten een 0-2 achterstand ophalen. Liverpool kon nog eens winnen: 2-0 tegen Tottenham.

Manager Owen Coyle stuntte bijna met zijn nieuwe club Bolton in The Emirates Stadium in Londen. Cahill en Taylor zorgden voor het halfuur al voor 0-2. Maar Rosicky blies de wedstrijd net voor de rust weer spanning in met de aansluitingstreffer.

Dit was het sein om de tweede helft erop en erover te gaan. Fabregas maakte zeven minuten na de koffie al de gelijkmaker en in de 65ste minuut scoorde onze landgenoot Thomas Vermaelen het doelpunt van de voorsprong. Arshavin maakte er uiteindelijk nog 4-2 van.

Liverpool won met 2-0 van Tottenham, een grote opsteker voor Benitez en zijn manschappen. De Nederlander Kuyt maakte beide goals. Eéntje in de zesde minuut en de tweede in de slotfase.

Doelman Gomes van Tottenham zag zo zijn mogelijk record in rook opgaan. Indien hij 64 minuten de nul had kunnen houden zou hij het clubrecord gebroken hebben.