Standard begrijpt Charleroi niet

Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Standard begrijpt Charleroi niet

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard Luik heeft geen begrip voor de reactie van Charleroi in de zaak rond de uitgestelde wedstrijd in Cercle Brugge.

Dat liet algemeen directeur Pierre François van Standard weten. "We zijn geen betrokken partij", zegt François in HLN.

"Hoewel we, althans volgens Mogi Bayat, geen deel uitmaken van de eerlijke clubleiders, respecteren we de reglementen en hebben we nog nooit gedreigd met een rechtszaak. In deze zaak, als buitenstaanders, tussenbeide komen vind ik te lichtvaardig. De situatie is zo al delicaat genoeg. Maar aangezien sommige leden van de Pro League werden aangevallen, vind ik het wel nodig dat voorzitter De Witte de zaak ter sprake brengt op de eerstvolgende vergadering."

"Waarom discussiëren over het al dan niet opstellen van Habibou in Charleroi - Standard? Habibou is vanaf een bepaalde datum voor drie dagen geschorst. Daar hoort nu de match tegen Standard bij. Hebben wij daar iets mee te maken? Neen. Vragen wij om Pocognoli vroeger dan op Genk te mogen opstellen? Neen. Ik ben er voor dat een speler zonder wachttijd speelgerechtigd is zodra zijn transfer in orde is, maar het reglement voorziet het anders en daar leggen we ons bij neer."

Manager Mogi Bayat lijkt de laatste tijd zeer Anderlecht-gezind en liet dat maandag in Studio 1 op RTBf duidelijk merken. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties