Volgende week duidelijkheid omtrent toekomst Hiddink

Volgende week duidelijkheid omtrent toekomst Hiddink
Foto: © SC

Guus Hiddink krijgt volgende week duidelijkheid omtrent zijn toekomst bij de Russische bond. Dat schrijft de Nederlandse oefenmeester in zijn column in De Telegraaf. “Tot die tijd kan ik weinig over mijn toekomst kwijt”, aldus Hiddink.

“Volgende week ben ik weer officieel in functie als in Warschau de loting voor het kwalificatietoernooi van Euro 2012 verricht wordt. Daarna is het richting Moskou, waar op 3 februari de nieuwe president van de voetbalbond wordt verkozen. Tot die tijd kan ik weinig over mijn toekomst kwijt”, schrijft Hiddink in zijn column.

Guus Hiddink werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan clubs als Juventus en Liverpool. Juventus zou hem zelfs de positie van hoofdtrainer hebben aangeboden, maar de Nederlander zou hogere financiële verwachtingen gehad hebben.

De bondsoach van de Russische nationale ploeg wil afwachten tot de nieuwe voorzitter verkozen is vooraleer zich langer te binden aan de Russische bond. “Daarom zijn alle speculaties over mijn contacten met clubs en landenteams heel voorbarig. Zeker is in ieder geval, dat mijn contract tot 30 juni doorloopt, tot die tijd ben ik gewoon aan het werk”, aldus Hiddink.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties