Iakovenko: “Anderlecht beter dan Club”

Wouter Laeremans
| 16 reacties
Iakovenko: “Anderlecht beter dan Club”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sasha Iakovenko was bijna de kwelduivel van Club Brugge, maar zijn gelijkmaker werd ongedaan gemaakt door een late Brugse treffer.

“Het is zonde dat we hier in de laatste minuten de zege laten liggen, aldus Sasha Iakovenko in Het Nieuwsblad. 'We hadden zelfs kansen om de zege te pakken. Bij mijn doelpunt voor 1-1 dacht ik niet aan het feit dat ik Anderlecht een grote dienst kon bewijzen door punten af te pakken van Club Brugge. Ik wilde gewoon scoren.”

 

De Anderlecht-huirling onderhoudt wel nog nauwe contacten met de kleedkamer van paarswit. “Voor de wedstrijd had ik wel sms'jes gekregen van mijn voormalige ploegmaats van Anderlecht, maar dat doen ze voor elke match. Het zijn mijn vrienden.”

 

“Wat ik denk voor de topper Anderlecht-Club Brugge van woensdag? Ik denk dat Anderlecht beter is dan Club Brugge. Club kiest voor de aanval en laat ruimte achterin. Als Anderlecht hen opvangt met hun sterke verdediging kunnen snelle spitsen als Lukaku en Legear profiteren van de counters. Ik supporter alleszins voor Anderlecht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties