Van Holsbeeck: "Rammeling uit Brugge doen vergeten"

Steurbaut Kersten
| 53 reacties
Van Holsbeeck: "Rammeling uit Brugge doen vergeten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht ontvangt woensdag met Club Brugge de grote concurrent op de titel. Bij winst neemt paars-wit een serieuze optie op een nieuwe landskroon.

Manager Herman Van Holsbeeck blikte nog tevreden terug op de knappe zege op Germinal Beerschot. “Ik zag een ploeg die revanche wilde nemen voor de bekeruitschakeling. Collectief zag ik een heel sterke wedstrijd met een vlotte balcirculatie, sterke individuele prestaties en mooie doelpunten.”


Woensdag staat de inhaalwedstrijd tegen Club Brugge op het programma. “Deze zege was een goede opsteker in de aanloop naar die wedstrijd, maar we mogen niet euforisch worden. Alles is nog te doen. Club Brugge wordt onze grootste tegenstander.”


“Ook de spelers beseffen dat het woensdag een belangrijke wedstrijd wordt. Toen ik ze kwam feliciteren met de overwinning op Germinal Beerschot zaten ze al met Club Brugge in het hoofd.”


Anderlecht is bezig aan een reeks van 34 op 36. “We zijn dit seizoen één wedstrijd weggespeeld”, herinnert Van Holsbeeck. “Dat was op Brugge. Die wedstrijd willen we doen vergeten. Sinds die rammeling hebben we een sterke reeks neergezet en voel ik de gretigheid om die 30ste titel binnen te halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties