Ivens: "Lokeren heeft ons in de problemen gebracht"

Ivens: "Lokeren heeft ons in de problemen gebracht"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Jonas Ivens had er de pest in na afloop van de 2-1-nederlaag van KV Mechelen bij Lokeren. De centrale verdediger vond de rode kaart van ploegmaat Kenny Van Hoevelen niet direct doorslaggevend voor het resultaat.

“Verdedigend hebben we een moeilijke match gespeeld”, zei Jonas Ivens na de match. “Lokeren heeft ons goed vastgezet. Wij kwamen hierdoor in de problemen. Daarbovenop kwam dan nog eens die rode kaart voor Kenny Van Hoevelen. In de tweede helft hebben we ons herpakt.”

 

Beker andere competitie

 

“De rode kaart vond ik niet direct doorslaggevend voor het resultaat. We speelden met tien soms beter met dan elf. Natuurlijk was het een surplus geweest waren we voltallig gebleven”, vond de Waaslander.

 

“De trainer had ons nog gewaarschuwd voor dit soort matchen. Zijn vrees is uitgekomen. Wij hadden de punten nodig om bij de top zes te blijven, maar ook de thuisploeg mocht niet verliezen in de strijd om het behoud”, aldus Ivens.

 

Dinsdag wacht AA Gent in de beker. “Uiteraard is het niet goed dat we met een nederlaag tegen de laatste naar die match trekken. Mentaal wordt dat moeilijk. Gelukkig is de beker een andere competitie. We zullen wel met een andere mentaliteit moeten spelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties