Bondstop wil Advocaat mee naar kalenderbesprekingen

Wouter Laeremans
| 11 reacties
Bondstop wil Advocaat mee naar kalenderbesprekingen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bond wil bondscoach Dick Advocaat absoluut meenemen wanneer de kalender voor de EK-voorronde wordt samengesteld. Er wordt samen met zijn club AZ naar een oplossing gezocht.

De loting voor het EK zorgde al voor een lege bank bij AZ in de (gewonnen) uitmatch tegen Feyenoord. Het is niet zeker of de clubleiding van de Alkmaarders akkoord zal gaan met een nieuwe afwezigheid van de dubbel geboekte Advocaat.

 

“Ik zie niet in waarom AZ dit zou weigeren", is CEO Jean-Marie Philips optimistisch in Gazet van Antwerpen. "We gaan geen acht dagen op vakantie. De ervaring, voetbalkennis en uitstraling van Advocaat zijn enorme troeven. Die zullen we erg goed kunnen gebruiken bij die bespreking. Wie zijn wij om dat alleen te doen? We verwachten tegen vrijdag een antwoord van hem, want de tijd dringt."

 

"We doen alles om een oplossing te vinden. Of Advocaat meegaat, zal afhangen van zijn bezigheden met AZ”, laat bondsvoorzitter De Keersmaecker kort weten aan Het Laatste Nieuws. De besprekingen worden gehouden op 18 februari. Twee dagen later speelt AZ uit bij VVV. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties