Leekens: "Ik reken op het eergevoel van mijn spelers"

Leekens: "Ik reken op het eergevoel van mijn spelers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond ontvangt Roeselare de buren uit Kortrijk voor een van de vele West-Vlaamse derby’s in de Jupiler League. KV Kortrijk zint op sportieve revanche na de bekeruitschakeling twee weken geleden.

“Ik reken op het eergevoel van mijn spelers na de bekeruitschakeling”, vertelt Kortrijk-trainer Georges Leekens op de website van de club. “Het heeft geen zin dat je strijd voor de drie punten tegen Charleroi en ze daarna te grabbel gooit.”

“We hebben nog drie verplaatsingen en moeten ook daarin nog punten pakken. In dit stadium van de competitie is het belangrijk om punten te halen, eender hoe”, meent de voormalige bondscoach van de Rode Duivels.

“Het wordt een wedstrijd op een moeilijk bespeelbaar veld. Roeselare heeft er vrijdagvoormiddag op getraind en dat ging met vallen en opstaan.”

“Zij spelen een Engels systeem, wij doen het meer technisch. Op een slecht bespeelbaar veld is dat voor ons niet eenvoudig. Het is absoluut een moeilijke verplaatsing, want zij willen zeker thuis zoveel mogelijk punten voor zich houden”, aldus Leekens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties