Clubloze Volders: "Ze willen van mij profiteren"

Steurbaut Kersten
| 23 reacties
Clubloze Volders: "Ze willen van mij profiteren"
Foto: © SC

Mark Volders zit na het faillissement van Moeskroen nog steeds zonder club. Hij onderhoudt zijn conditie voorlopig bij Germinal Beerschot en blijft hopen op een nieuwe kans in eerste klasse.

De 32-jarige Volders kreeg al enkele aanbiedingen, maar ging er niet op in. “Ik zal niet zomaar eender welk voorstel aanvaarden”, zegt de doelman in SVM.

Profiteurs

“Er zijn mensen die willen profiteren van mijn situatie. Ze weten dat ik op zoek ben. Ik besef ook dat als geen enkele club zich meldt, ik zal moeten stoppen met profvoetbal. Toch hoop ik echt dat het nog niet zover is.”

“Ik denk dat ik veel eersteklassers nog een dienst zou kunnen bewijzen als ze me de kans willen geven. Als Moeskroen nog zou bestaan, stond ik al weer onder lat. Daar ben ik zeker van.”

Schandalig

Volders moet nog steeds geld van Moeskroen krijgen. “Het is schandalig, maar daar is nog steeds niets voor geregeld. Ik zou heel veel negatieve dingen kunnen zeggen over veel mensen bij de club, maar ik ga geen namen noemen. Ik kan iedere morgen in de spiegel kijken, dat kan niet iedereen bij Moeskroen zeggen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties