Kelhar: "Hopelijk naar het WK dankzij Cercle"

Nico Wieme
| 2 reacties
Kelhar: "Hopelijk naar het WK dankzij Cercle"
Foto: © SC

Dejan Kelhar speelde opnieuw een beresterke partij achterin bij Cercle. De Sloveen hoopt zich via zijn sterke prestaties in de gunst van zijn bondscoach te spelen om zo mee naar het WK in Zuid-Afrika te kunnen.

Een sterke Dejan Kelhar houdt al enkele weken Anthony Portier op de bank. Dankzij zijn goede prestaties centraal achterin bij Cercle heeft Kelhar zich al een beetje in de gunst van de Sloveense bondscoach kunnen spelen. "Ik heb afgelopen woensdag een kwartier mogen meedoen in de oefenmatch tegen Qatar. Als ik zo blijf presteren, hoop ik toch bij de uiteindelijke selectie te zitten voor het WK in Zuid-Afrika."

Kelhar heeft zich naast een WK-selectie nog een doel gesteld. "Ik vind het belangrijk dat Cercle ook de finale van de Beker van België haalt. Daar gaan we alles aan doen. Hopelijk kan ik dan met Slovenië op 23 mei aan de voorbereiding op het WK beginnen."

Cercle zoals Slovenië

De centrale verdediger vergelijkt groen-zwart zelfs met zijn nationale ploeg. "Cercle is net als Slovenië: geen grote namen en klein, maar sterk. We spelen met ons hart. Als we als team spelen, zijn we bijna niet te kloppen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties