Wenger: "Was goed idee om Campbell te halen"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wenger: "Was goed idee om Campbell te halen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sol Campbell (foto) zorgde in de heenwedstrijd in Porto voor het belangrijke uitdoelpunt voor Arsenal. Arsène Wenger, de manager van The Gunners, is dan ook blij dat hij de 35-jarige verdediger terug naar Londen haalde.

Sol Campbell is pas terug sinds deze winter bij Arsenal. Sinds zijn rentree bij The Gunners speelde de ex-Engelse international al meer dan hij verwachtte. Ook vanavond start Campbell wellicht in de basis in de return tegen FC Porto. De Engelsen moeten een 2-1-achterstand uit de heenwedstrijd zien weg te wissen.

Campbell vertrok bij Arsenal na de CL-finale in 2006 tegen FC Barcelona. Hij trok naar Portsmouth en later kwam hij ook bij Notts County terecht. Omdat William Gallas langdurig is uitgeschakeld, besliste Arsène Wenger deze winter om Campbell terug te halen. "Ik denk dat het een juiste keuze was. Hij geeft zich altijd volledig en zo iemand kunnen we gebruiken. Het is enkel de vraag of zijn lichaam nog twee wedstrijden in een week aankan", aldus Wenger.

Campbell tekende in het Emirates Stadium een contract tot het einde van dit seizoen. Het is nog niet duidelijk of hij zal kunnen bijtekenen.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties