Tymoschuk mag Bayern München niet verlaten

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Tymoschuk mag Bayern München niet verlaten
Foto: © SC

Anatoliy Tymoschuk (foto) mag de Duitse lijstaanvoerder Bayern München niet verlaten. De middenvelder speelt er naar eigen zeggen onvoldoende en kon rekenen op belangstelling van Russische ploegen.

Bayern-trainer Louis Van Gaal wil Anatoliy Tymoschuk niet laten gaan. De Oekraïense international zit nochtans op een zijspoor in de Allianz Arena. "Twee Russische clubs hebben bij ons een aanbieding gedaan. In Rusland is de transferperiode nog open tot 8 april, dus theoretisch gezien kan hij direct de overstap maken", zegt Vitaly Yurchenko, de zaakwaarnemer van Tymoschuk, in Bild.

Bij Bayern vinden ze dat Tymoschuk een zeer professioneel karakter heeft en daar hebben de Duitsers waardering voor. Daarom ziet Van Gaal het niet zitten om hem te laten gaan, al gebruikt hij Tymoschuk nauwelijks. De echte reden is wellicht dat de twee Russische teams niet bieden wat Bayern vorige zomer voor hem heeft betaald aan Zenit Sint-Petersburg. De transferprijs was toen elf miljoen euro. De twee Russische clubs zouden overigens Spartak Moskou en... Zenit zijn.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties