Het is hommeles op Stayen

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Het is hommeles op Stayen
Foto: © SC

Sint-Truiden heeft zich geplaatst voor de play-offs 1. Toch is de sfeer op Stayen niet ideaal. Spelers en trainer Guido Brepoels uiten hun ongenoegen.

Aanleiding voor de twist is de 3-1-nederlaag en de zwakke prestatie tegen Cercle Brugge. “Blijkbaar zitten bepaalde spelers met hun hoofd elders”, zegt Brepoels in HLN. “Hun prestatie heeft hen verraden.”

"Er is iets mis"

“Ja, er is iets mis”, bevestigt verdediger Mario Cantaluppi. “Het gaat om de spelers die op een nieuw contract wachten. Het zijn er vijf of zes. Chimedza, Sidibe, Wilmet en ikzelf zijn daarbij. Wij spelers zouden graag weten waar onze toekomst ligt, maar de onderhandelingen met de club lopen zeer stroef.”

Jonathan Wilmet gaf na de wedstrijd toe dat hij aan tafel zit met KV Mechelen. “Wilmet is einde contract en kreeg volgens mij een mooi voorstel van de club. Blijkbaar kan hij elders veel meer verdienen. Wel, dan moet hij maar gaan”, is Brepoels hard.

Kort geheugen

“Het raakt me wel dat ik zoiets via de pers moet vernemen. Waar speelden die gasten twee jaar geleden? Deze club heeft hen groot gemaakt. Dat wordt blijkbaar snel vergeten.” (KH)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties