Newcastle-speler breekt kaakbeen ploegmaat

Newcastle-speler breekt kaakbeen ploegmaat
Foto: © SC

De sfeer bij Newcastle is dezer dagen niet optimaal, zo getuige het meest recente incident waarbij aanvaller Carroll zijn ploegmaat Taylor een kaakbeenbreuk sloeg.

Op training mag het er soms wat pittig aan toe gaan, maar de Engelse jeugdinternational Andy Carroll ging daarbij wel erg ver over de schreef. Na een woordenwisseling met ploegmaat Steven Taylor twijfelde Carroll niet en haalde fors uit. Resultaat? Een gebroken kaakbeen en einde seizoen voor de verdediger. De Magpies rekenden nochtans op hem om de promotie naar eerste helpen af te dwingen. Clubeigenaar Mike Ashley liet onmiddellijk een onderzoek starten naar het incident.

Carroll kwam zelf ook niet heelhuids uit het ‘duel’. De kaak van Taylor was blijkbaar wat steviger dan hij dacht, want hij blesseerde er zijn hand op. Carroll zit momenteel aan vijftien doelpunten in de Engelse tweede klasse. Het incident kon op geen slechter moment gebeuren, want vanavond moet Newcastle naar Doncaster om zijn eerste plaats te verdedigen. (KH)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties