Boussoufa: "Vaak getraind op vrije trap"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Boussoufa: "Vaak getraind op vrije trap"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa had met twee doelpunten een groot aandeel in de demonstratie van Anderlecht tegen Zulte Waregem. Vooral zijn doelpunt op vrije trap deed de Marokkaan duidelijk deugd.

Na zeven minuten opende Boussoufa de score. De Marokkaanse middenvelder krulde een vrije trap onhoudbaar voorbij Sammy Bossut tegen de netten. “Ik heb er de voorbije weken vaak op getraind en ik schiet hem vandaag heerlijk binnen”, lacht Boussoufa.

“Ik concentreerde me om hem in één keer binnen te trappen en zag hem meteen goed vertrekken. Ik was heel blij dat hij tegen de touwen ging.”

Geen euforie

De kloof met Club Brugge is nu acht punten. “Maar het kan heel snel veranderen”, waarschuwt Boussoufa. “We moeten geconcentreerd blijven en niet te veel in euforie leven. We hebben nog niets en deze mooie overwinning garandeert niets voor de volgende wedstrijden.”

“Het vertrouwen is er en we hebben vandaag een goede mentaliteit getoond. Ook de atmosfeer met het publiek zat goed. Hopelijk is dat de volgende wedstrijden ook het geval. Als het publiek ons zo blijft steunen, geeft ons dat een extra duwtje in de rug.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties