Frutos: "Dit is de moeilijkste periode van mijn leven"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Frutos: "Dit is de moeilijkste periode van mijn leven"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Nicolas Frutos is niet langer speler van Anderlecht. Het contract van de Argentijnse goaltjesdief werd in onderling overleg ontbonden door aanhoudend blessureleed. De aanvaller reageerde intussen ook zelf op de scheiding met paars-wit.

"Ik zit in de moeilijkste periode van mijn leven. Mijn carrière is waarschijnlijk voorbij en ik voel me nu heel slecht", vertelt Frutos aan rsca.tv. "Het zijn moeilijke tijden als je beseft dat je sportieve carrière aan een zijden draadje hangt. Maar het is nu zo en ik moet erdoor. Ik denk wel dat mijn palmares na vier jaar bij Anderlecht buitengewoon is: twee keer kampioen, één keer de beker en ook in Europa niet slecht. Dat zal me mijn hele leven bijblijven."

"Dit seizoen heb ik mij toch iets minder volwaardig lid van de ploeg gevoeld, omdat ik er niet altijd bij kon zijn", sakkert de Argentijn. "Maar ik heb toch enkele belangrijke doelpunten gemaakt en zo bijgedragen aan de titel, die we dit seizoen verdienen. Ik wil iedereen bedanken die mij altijd gesteund heeft en zeker de supporters."

"Iedereen weet dat de problemen drie jaar geleden begonnen zijn. Het was een moeilijke periode en een bepaalde pers heeft daar misbruik van gemaakt. Dat is jammer. Ik wil dan ook vooral denken aan iedereen die me toen wel altijd gesteund heeft", besluit de 51-voudige doelpuntenmaker van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties