Nu ook blessurelast bij Portsmouth

Kristof Blomme
| 1 reacties
Nu ook blessurelast bij Portsmouth

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat Portsmouth niet voor de wind dit seizoen. De Engelse club zit tot aan de nek in de financiële problemen en ook het degradatiespook lijkt onafwendbaar. Bovendien wordt 'Pompey' ook geteisterd door blessures.

Portsmouth lijkt zo goed als zeker van de Engelse tweede klasse komend seizoen. Door financiële problemen moest de club een aantal sterkhouders verkopen, waaronder Peter Crouch, Sylvain Distin, Niko Kranjcar en Glen Johnson. Bovendien kreeg het onlangs, op 17 maart, 9 punten in mindering wegens de slechte financiële staat van de club.

En hoe luidt het spreekwoord ook al weer? In de hoek zitten waar de klappen vallen? Hoe dan ook, blessureleed zorgt ervoor dat manager Grant nog meer in de problemen zit. Zaterdag, tijdens de 2-0 nederlaag bij Tottenham vielen zowel doelman James (foto), Webber als Hreidarsson uit met blessures.

Ondertussen moeten al 12 spelers langs de kant toekijken, terwijl de spelerskern van Portsmouth helemaal niet uitgebreid is. Naast de drie eerder genoemde spelers liggen ook Belhadj, Bouba Diop, Wilson, Rocha, Smith, Ben Haim, Boateng, Utaka en Yebda in de lappenmand.

Ook Aruna wordt voorlopig niet meer opgesteld, aangezien de Engelsen een extra transfersom moeten betalen aan het Franse Lens indien de Ivoriaan nog aan de bak komt. Dat kan de club niet meer betalen.

Avram Grant zit dan ook met de handen in het haar. "Vorige week zei ik nog dat we ons geen blessures meer konden veroorloven, maar sindsdien zijn er zeven spelers bijgekomen", aldus de manager op de clubwebsite. "Op dit moment zijn er geen centrale verdedigers meer, dus hebben we een probleem. Blessures horen bij het voetbal, maar het aantal geblesseerden dat wij nu hebben, terwijl de kern al niet groot is, is ongelofelijk." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties