Ruime zege voor KVV met als uitblinker Mathieu Ost.

Ruime zege voor KVV met als uitblinker Mathieu Ost.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVV.Zelzate heeft terug de netten gevonden om te scoren, tegen Adegem was de uitblinker Mathieu Ost met twee doelpunten en één assist was het een ruime verdiende zege voor de kanaaljongens.

KVV-Adegem  5-1

 

Mathieu Ost geniet en laat genieten.

Een glunderende Mathieu genoot met volle teugen van de vele felicitaties die hem te beurt vielen na de wedstrijd. Met twee doelpunten en een assist was hij de smaakmaker van de behaalde overwinning tegen Adegem.

De eerste kans was voor Joren Hebberecht(8’) op vrijschop, die door keeper Kris Van Landegem werd weggebokst, noch Mathieu en vervolgens Noam Dierickx konden van de rebound profiteren om de stand te openen. Noam die overigens een schitterende wedstrijd afleverde.

Kristof Janssens(11’) kon de bal onderscheppen in het middenveld, stuurde Mathieu diep, diens voorzet werd door de verdediging weggewerkt. Een strafschop genomen door Ennio Bogaert(14’)  na handspel lag aan de basis van de openingstreffer voor KVV. Langs de overzijde ging een schot van Sylvester Delcourt hoog over en werd een poging van Anthony Annicaert afgeblokt. Bij een voorzet kwam de bal tussen een kluwen van spelers. Dimitri  De Buck, kon niet voluit de bal wegwerken en de ref zag een handspel bij deze fase met strafschop tot gevolg. De topschutter van Adegem, Anthony Annicaert(28’) zette deze om,1-1.

De volgende kans was voor Sylvester Delcourt(32’), met een schot in de benedenhoek, Dimi was bij de pinken en ranselde de bal buiten zijn doelvlak. Een gemeten pas van Joren naar  Mathieu,(40’) die de bal in één tijd, voorbij de keeper in het doel schoot en KVV terug op voorsprong,2-1. Net voor rust, probeerde Mathieu het met een boogbal van redelijk ver, waar bij de keeper, te ver voor zijn lijn staande, de bal in zijn doel zag verdwijnen.3-1

Net na de rust kon Dimi nogmaal zijn kunnen etaleren en redde met de voet. Adegem had het beste gegeven en KVV controleerde meer en meer de wedstrijd. Het vierde doelpunt werd gescoord door Hakim Boucheta nadat Tom De Neve vanuit de verdediging een vrijschop nam richting Joren, die niet talmde en direct doorschoof naar Hakim, die ook in één tijd de vier liet optekenen. Mathieu worstelde zich doorheen de verdediging, zag de vrijstaande Noam(62’), die beheerst de bal controleerde, het bord 5 kon opgehangen worden. Mathieu probeerde nogmaals de defensie te doorboren maar kreeg de bal niet in schietpositie.

Een schot van Niels Crommen werd door Dimi overgetipt. De laatste kans van de wedstrijd was voor Noam, die met een loeier naar de winkelhaak richtte doch  keeper, Kris Van Landegem pakte uit met een sublieme redding.

 

Opstelling: Dimitri De Buck-Joachim Hebberecht-Tom De Neve(82’Sasha De Meulenaere)-Niko De Letter- Kevin Druwé- Ennio Bogaert-Joren Hebberecht-Mathieu Ost(71’Jonas Parmentier)-Kristof  Janssens-Noam Dierickx-Hakim Boucheta (75’Sam Soens)

Elmo Neyt bleef op de bank.

  Clubnieuws :

 Gekwetstenboeg: Thijs Wintein & Stephen Cox

Geschorst voor 3 maal geel: Christophe Ost

Zaterdag 3 april om 18u00 wordt de eerder uitgestelde wedstrijd: KVE Drongen –KVV gespeeld

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties