Van Damme: "Genoten op het veld"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Van Damme: "Genoten op het veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme was er voor het eerst sinds zijn ‘slimme’ gele kaart op Charleroi terug bij. Hij speelde meteen een sterke wedstrijd en zag zijn prestatie beloond met een doelpunt.

“De supporters hebben vandaag genoten, maar ook voor ons was het genieten op het veld”, zegt Van Damme. “Met wat hakjes en trucjes erbij. Als het goed loopt, dan lukt het allemaal.”

Van Damme was tevreden over de spirit die het team toonde. “Na het resultaat van Club Brugge was de honger groot. We hebben de tegenstander ook meteen naar de keel gegrepen. Dat is een van onze sterktes. Na de tweede treffer weet je dat het moeilijk wordt voor hen en zijn we nog op zoek gegaan naar die derde, vierde, vijfde en zesde goal. Dat is goed voor het vertrouwen in de ploeg.”

Toch blijven ze bij paars-wit nuchter. “Er is geen gevaar dat we gaan zweven”, stelt Van Damme. “Het gevoel in de groep zit goed. Iedereen helpt elkaar daarin. Als we twee matchen winnen, zitten we in een mooie situatie, maar we moeten nu niet aan grootspraak doen en vooral naar onszelf kijken.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties