Lukaku opnieuw aan AC Milan gelinkt

De Nijs Michael
| 33 reacties
Lukaku opnieuw aan AC Milan gelinkt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak bij Anderlecht en dat is ook de grote Europese clubs niet ontgaan. Zo wordt de zestienjarige aanvaller nu opnieuw aan een hele resem topclubs gelinkt.

Vooral het Italiaanse AC Milan volgt Lukaku op de voet. De club uit de Italiaanse modestad had aanvankelijk haar zinnen op Dzeko van VfL Wolfsburg gezet, maar rood-zwart kan de vraagprijs van dertig miljoen euro niet ophoesten.

Daarom speurt AC Milan nu naar een alternatief en dat zou volgens Mediaset wel eens Romelu Lukaku kunnen zijn. Het Italiaanse medium meent te weten dat de jonge spits voor vijftien miljoen euro kan worden aangekocht. Daarnaast meldt Mediaset ook de interesse van Internazionale, Real Madrid, Barcelona, Stuttgart, Wolfsburg, Schalke 04 en Bordeaux.

De interesse van Stuttgart, Wolfsburg en Schalke 04 wordt alvast bevestigd door de manager van Lukaku. "Maar er belt elke dag wel een club voor Romelu, hij blijft gewoon bij Anderlecht", voegt Christophe Henrotay er meteen aan toe bij het Duitse Fussbaltransfer.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties