Ook Racing Genk denkt aan Verbauwhede

Ook Racing Genk denkt aan Verbauwhede
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na Germinal Beerschot richt nu ook Racing Genk zijn pijlen op Glenn Verbauwhede. De Limburgers zijn op zoek naar een doelman voor volgend seizoen en zouden daarbij aan de West-Vlaming denken.

Davino Verhulst kon het afgelopen seizoen niet echt overtuigen in Genk en ook het aflopende contract van Laszlo Köteles werd nog niet verlengd. Met Thibaut Courtois en Koen Casteels, beiden zeventien jaar oud, hebben de Limburgers wel twee beloftevolle keepers in de rangen lopen. Wegens hun jonge leeftijd zou Genk die periode nu willen overbruggen. Dat meldt HNB.

Het zou daarbij denken aan de 24-jarige Glenn Verbauwhede, die dit seizoen al heel wat indruk maakte bij KV Kortrijk. Verbauwhede is nog eigendom van Club Brugge, dat hem nog tot 2012 onder contract heeft staan. Maar als Stijn Stijnen bij de Bruggelingen blijft, mag Verbauwhede waarschijnlijk opnieuw uitgeleend worden.

Eerder deze week gingen geruchten op dat ook Germinal Beerschot Verbauwhede graag wil binnen halen. En ook KV Kortrijk hoopt de jonge doelman nog een seizoen te kunnen huren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties