Cruz: ''Tegen 10 man spelen is nooit gemakkelijk''

Ruben Philippe
| 12 reacties
Cruz: ''Tegen 10 man spelen is nooit gemakkelijk''
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisterenavond won Germinal Beerschot met het kleinste verschil van Charleroi. Ondanks een mannetje meer moesten de Ratten wachten op Cruz vooraleer ze konden scoren.

Germinal Beerschot won gisteren voor de eerste keer dit jaar. De supporters kregen echter een dramatische eerste helft te zien. "Het was inderdaad niet zo mooi. Maar je moet ook naar de omstandigheden kijken, het veld lag er niet goed bij. Het belangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt", aldus doelpuntenmaker Daniel Cruz op Sporza Radio.

Ondanks de numerieke meerderheid duurde het erg lang vooraleer het doelpunt viel. "Spelen tegen tien man is niet altijd makkelijk. Zij lopen dubbel zoveel en geven ook geen ruimte weg. Maar we hebben ook goede kansen gekregen. Ik ben dan ook heel tevreden dat we gewonnen hebben", zei hij achteraf.

Uitgerekend Cruz, die mag vertrekken aan het einde van het seizoen, scoort. Hij geeft toe dat er al gesproken is met het bestuur. "Er was inderdaad een gesprek, maar ik wil liever niet vertrekken. Voetbal kan snel veranderen, misschien verandert het nu ook voor mij." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties