STVV denkt aan Chatelle

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
STVV denkt aan Chatelle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint Truiden maakt nog kans op een Europees ticket, maar is toch al bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. Zo tonen de Truienaars interesse in Anderlecht-speler Thomas Chatelle.

Chatelle moet zich bij de landskampioen tevreden stellen met een invallersstatuut, maar kan wel rekenen op de interesse van verschillende clubs. Ook van STVV.

Voorzitter Roland Duchâtelet zit de komende dagen met het paars-witte bestuur rond de tafel om een mogelijke uitleenbeurt van de flankspeler te bespreken.

Trainer Guido Brepoels wil liever spelers die definitief voor Stayen kiezen. “Eén of twee spelers op huurbasis, ok”, zegt de oefenmeester in HBvL. “Maar zeker niet meer. Anders kan je elk seizoen opnieuw herbeginnen. Ik wil aan een ploeg voor de komende drie seizoenen kunnen bouwen.”

De vraag is of ook Chatelle een uitleenbeurt genegen is. “Ik heb bij Anderlecht nog een contract voor twee seizoenen, als er geen betere oplossing komt blijf ik. Mijn beste jaren komen er nu aan”, liet de middenvelder eerder optekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties