Van Nieuwenhuyze: "Verdiend verloren van Club"

Nico Wieme
| 6 reacties
Van Nieuwenhuyze: "Verdiend verloren van Club"
Foto: © SC

Ludwin Van Nieuwenhuyze was na afloop van de 3-0-nederlaag eerlijk in zijn analyse. De middenvelder van Zulte Waregem vond dat zijn ploeg het niet goed aangepakt had bij Club Brugge en zag de tegenstander verdiend winnen.

Thomas Matton had echter tot twee keer toe de kans om de fusieploeg op voorsprong te brengen. “Klopt. En 0-1 voor of 1-0 achter maakt een groot verschil”, zei Ludwin Van Nieuwenhuyze. “Voor de rust hielden we gelijke tred met Club en kwamen zij wel gevleid voor. Na de pauze hebben we het onszelf moeilijk gemaakt. We hebben verdiend verloren."

In het slot van de match was er nog een opstootje tussen Vadis Odjidja en Khaleem Hyland. Van Nieuwenhuyze keurde dat volledig af. “Het stond 3-0. Op zo'n moment is dat tumult voor niets nodig.” 

“We waren met een goed gevoel naar Brugge afgezakt. We hadden gewonnen tegen STVV en gelijkgespeeld tegen Anderlecht. Bij ons moet iedereen echter 100% zijn om bij een topploeg een goed resultaat neer te zetten. We hebben enkele kleine foutjes gemaakt en die zijn door Club genadeloos afgestraft”, eindigde Van Nieuwenhuyze. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties