BV's geven hun mening over Genk - STVV

Manuel Gonzalez
| 6 reacties
BV's geven hun mening over Genk - STVV
Foto: © SC

Straks om half negen staat de Limburgse superderby op het programma. De wedstrijd houdt vele mensen bezig. Wat denken de BV's voor vanavond en zondag bij de terugwedstrijd? Een overzichtje.

Danny Boffin: "Hopelijk wint STVV. Het zou een mooie bekroning zijn van een schitterend seizoen", aldus de linkspoot in HBvL. Prono: 0-0 in Genk, 1-0 in Sint-Truiden.

Patrick Dewael: "Goh dat is niet simpel om te voorspellen. Genk heeft donderdag het thuisvoordeel, maar de massale supporterssteun van STVV zal hen naar de overwinning leiden." Prono: 2-1 in Genk, 2-0 in Sint-Truiden.

Davy Schollen: "Sint-Truiden heeft er een fantastisch seizoen opzitten. Guido Brepoels is de ideale man om de spelers nog een laatste keer op te laden voor de barragewedstrijden." Prono: 2-2 in Genk, 1-0 in Sint-Truiden.

Elke Vanelderen: "Ik ben afkomstig van Sint-Truiden, dus ben ik verplicht om voor de Kanaries te supporteren. Anders zou ik door mijn familie gelyncht worden. Ik denk dat ze het zullen halen." Prono: 1-2 in Genk, 3-1 in Sint-Truiden.

Pat Krimson: "Thuis zullen beide ploegen afwachtend spelen, in Sint-Truiden gaat Genk knallen. Ik heb wel sympathie voor STVV en vind het jammer dat ze met lege handen moeten achterblijven." Prono: 2-1 in Genk, 1-4 in Sint-Truiden.

Frank Raes (foto): "Genk heeft een ruimere kern en ze zitten in een opwaartse spiraal. STVV heeft al een fantastisch seizoen achter de rug en is misschien moe. Ik verwacht dat Genk het uiteindelijk wel zal halen." Prono: 2-1 in Genk, 1-1 in Sint-Truiden.

Bart Raes: "Ik denk dat het zal uitdraaien op een gelijkspel en uiteindelijk strafschoppen. Dat is altijd een loterij, dus ik weet niet wie het dan zal gaan halen. Maar ik vermoed dat we een geweldige apotheose op Stayen zullen krijgen." Prono: 1-1 in Genk en 1-1 in Sint-Truiden.

Peter Vandenbempt: "Genk zit in de winning mood. De Kanaries hebben al enorm veel gegeven dit seizoen. Het verschil zal erg klein zijn." Prono: 2-1 in Genk, 2-2 in Sint-Truiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties