Opwijk wint van Racing Jet Waver

Gentil Dossche
| 1 reacties
Opwijk wint van Racing Jet Waver
Foto: © SC

Na een uiterst zenuwachtige match met maar liefst drie rode kaarten nam Opwijk afstand van Racing Jet Waver al liep dit moeizamer dan de uitslag laat vermoeden.

De bezoekers begonnen furieus aan de wedstrijd. Echt gevaar leverde dat echter niet op. Opwijk reageerde via Vanden Bossche die de goede richting miste. Bij de volgende mogelijkheid was het wel raak. Vanden Bossche speelde Bouwmeester vrij en die knalde droog binnen. Dorange moest alles uit de kast halen om een vrije trap van diezelfde Bouwmeester uit zijn doel te houden. Halfweg de eerste periode had Sanne De Boeck een kattensprong nodig om een kopbal van Bultiau onschadelijk te maken. Ook Dorange moest de mouwen stevig opstropen bij een harde knal van Bouwmeester. Vanden Bossche werd door Tackaert voor doel geïsoleerd, maar trapte naast. De laatste emotie kwam op het conto van de bezoekers. Di Nolfo vlamde een vrije trap op de deklat.

Onmiddellijk na de pauze stormde Solis-Sanchez alleen af op Dorange. Zijn poging ging voorlangs. Van Beneden trapte Huyck onder de zoden en mocht gaan douchen. Lecocq verscheen alleen voor De Boeck die de bal in extremis met de voet kon doen afwijken. Op een vrije trap van Di Nolfo had De Boeck zo mogelijk een nog betere reactie. Bouwmeester trapte een opgelegde kans ver over. Een kwartier voor tijd werden de bezoekers herleid tot negen toen Mununga een tweede gele kaart incasseerde. Ditmaal profiteerde Opwijk wel. Solis-Sanchez brak door op links, legde terug op Romero Gomez en die liet de netten trillen. Kort voor affluiten stoomde Vanden Bossche alleen door naar Dorange en legde de eindcijfers vast.

Zondag aanstaande om 16u is Opwijk gastheer voor Witgoor Dessel. Mits winst ligt een verlengd verblijf in bevordering in het verschiet.

KSK Opwijk: S. De Boeck, Huyck, Tackaert, W. De Boeck, Romero Gomez, Vanden Bossche (88’ Pas), De Maeyer (83’ Boon), Kabanda N’Sanga, De Greve, Bouwmeester (69’ Van den Bergh), Solis-Sanchez.

Racing Jet Waver: Dorange, Mununga, Van Beneden, Legrand, Pierre (46’ Fareneau), Electeur, Iglesias Rodriguez, Bourguignon, Di Nolfo (60’ Lecocq), Decrem, Bultiau.

Doelpunten: 18’ Bouwmeester 1-0; 82’ Romero Gomez 2-0; 86’ Vanden Bossche 3-0.

Geel: Bouwmeester, Pierre, Bultiau. Rood: 55’ Van Beneden; 75’ Mununga (2 x geel); 84’ Van den Bergh.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties