Van Wijk: "Weet nog niet of ik blijf"

Bram Coenen
| 15 reacties
Van Wijk: "Weet nog niet of ik blijf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare is sinds vandaag zeker van degradatie naar tweede klasse. Coach Dennis Van Wijk weet nog niet of hij met de West-Vlamingen mee naar tweede gaat.

Roeselare won nog wel zijn eerste wedstrijd in de eindronde met veel geluk, maar wist in de volgende 4 wedstrijden geen overwinning meer te behalen. "Iedereen is heel ontgoocheld, er is niks gezegd in de kleedkamer", opent Van Wijk in een reactie aan VRT.

Waar is het misgegaan? "Niet in de nacompetitie, want daarin waren we gewoon nooit goed genoeg. Die eerste wedstrijd tegen KVSK United hebben we nog met veel geluk gewonnen, maar daarna hebben we altijd achter de feiten aangelopen. We hebben nooit ons niveau gehaald of wilskracht getoond."
                                       
"Nee, we hebben het in de competitie laten liggen. We kwamen 1 punt te kort, maar hebben genoeg kansen gehad om dat puntje te pakken."

Van Wijk kwam ook nog even terug op de bizarre competitiehervorming, waardoor Roeselare twee maanden stil lag. "We hebben de laatste jaren veel meegemaakt, maar dit hadden we nog niet ervaren. Maar ik wil dat niet als excuus aanhalen."

Wat er anders zal worden in 2e? "Het budget zal naar beneden moeten en er zullen spelers vertrekken." Ik heb nog niet beslist of ik blijf. Er is een optie die ik zelf mag lichten, ik moet het binnen 2 weken laten weten. Maar eerste of tweede speelt geen rol. Ik vind dit een prachtige club en heb het hier zeer goed naar mijn zin gehad", besloot de Nederlander.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws