Rosales en Chadli zetten hun krabbel bij Twente

Steurbaut Kersten
| 60 reacties
Rosales en Chadli zetten hun krabbel bij Twente
Foto: © SC

Roberto Rosales volgt Michel Preud’homme naar FC Twente. De Venezolaan tekent bij de Nederlandse kampioen een contract voor drie seizoenen. Ook de Belg Nacer Chadli verhuist naar Enschede.

Het was een drukke dag in Enschede. De verkoop van Ronnie Stam aan Wigan Athletic zorgde ervoor dat de Nederlandse kampioen zelf de portefeuille kon bovenhalen en zo de lokroep van Michel Preud’homme om versterking kon inwilligen.

Met Roberto Rosales haalt Twente meteen een vervanger in huis voor Stam. De rechtsachter ontpopte zich vorig seizoen bij AA Gent tot één van de revelaties in de Belgische competitie en krijgt nu de kans om zich verder te ontwikkelen onder Preud’homme.

De Belgische coach krijgt ook aanvallende versterking uit eigen land. De 21-jarige Belg Nacer Chadli, maandag wordt hij 22, komt over van de Nederlandse tweedeklasser AGOVV. Chadli, die zijn opleiding bij Standard en MVV kreeg, was vorig seizoen de sterkhouder bij de club uit Apeldoorn. Hij maakte toen 17 doelpunten in 37 wedstrijden.

Maandag stelt Twente het duo voor aan de pers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties