"Timmy Simons is opnieuw Rode Duivel"

Manuel Gonzalez
| 23 reacties
"Timmy Simons is opnieuw Rode Duivel"
Foto: © SC

Timmy Simons maakt zo goed als zeker zijn rentree als Rode Duivel in de vriendschappelijke partij op 11 augustus tegen Finland. De defensieve middenvelder is opgenomen in de preselectie van Georges Leekens.

Dat meldt Voetbal International. De ex-PSV-er is momenteel aan de slag bij het Duitse FC Nürnberg waar Simons zijn carrière nieuw leven hoopt in te blazen.

In acht jaar speelde Simons 74 keer voor de Rode Duivels, waarvan de laatste keer elf maanden geleden onder Franky Vercauteren. Sinds de komst van Advocaat werd Timmy Simons aan de kant geschoven. Meteen het sein voor doelman Stijn Stijnen om eveneens zijn interlandcarrière te beëindigen.

Op donderdag 5 augustus maakt Leekens zijn definitieve selectie bekend. Of Simons daarbij hoort valt af te wachten, maar het feit dat hij opnieuw in de voorselectie zit is wel een voorteken dat de bondscoach de middenvelder opnieuw in zijn plannen heeft opgenomen. Of de selectie van Simons ook de terugkeer van Stijn Stijnen betekent zal de toekomst moeten uitwijzen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties