Robben mag van Van Gaal niet meer naar wonderdokter

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Robben mag van Van Gaal niet meer naar wonderdokter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis Van Gaal heeft zich streng uitgelaten over de wonderdokter die Arjen Robben toch nog fit kreeg voor het WK. De linkspoot mag van zijn trainer niet meer naar therapeut Van Toorn.

"Ik vond het niet verstandig dat Robben zich liet behandelen bij Van Toorn in Rotterdam", zei Van Gaal. "Wat moet ik daar nou mee", reageerde Van Toorn. Van Gaal vertrouwt de manier van werken van Van Toorn niet en liet Robben uitgebreid onderzoeken bij zijn terugkeer vorige week bij Bayern.

"Ik geloof zonder meer dat Van Gaal iets heeft gezegd, maar ik kan het niet plaatsen. Arjen klopte na de blessure die hij opliep tegen Hongarije zelf hier aan. In eerste instantie waren wij helemaal niet van plan om hem te behandelen, maar na veel geharrewar is dat toch gebeurd. En volgens mij niet zonder succes, want hij heeft veel gespeeld", reageert Van Toorn in AD.

"Robben staat bij mij op de stoep, ik behandel hem en hij speelt zelfs de finale. Met iets meer geluk schiet hij Oranje naar de wereldtitel. En nu, bijna een maand verder, zegt Van Gaal dat het niet verstandig was? Van Gaal had misschien liever gehad dat Robben het toernooi in Zuid-Afrika had gemist, dan was hij uitgerust aan het seizoen begonnen. Maar dat kan niemand bij mij in de schoenen schuiven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties