AA Gent speurt naar opvolger voor Rosales

Steurbaut Kersten
| 18 reacties
AA Gent speurt naar opvolger voor Rosales
Foto: © SC

AA Gent gaat na het vertrek van Roberto Rosales naar FC Twente terug op de transfermarkt. Naast een nieuwe rechtsachter speuren de Buffalo’s ook nog naar andere versterking.

De Belgische vicekampioen hoopte de Venezolaan nog een jaartje langer in de Arteveldestad te houden, maar is niet in dat opzet geslaagd.

“Als een speler echt weg wil, kan je hem niet tegenhouden”, onderstreept algemeen manager Michel Louwagie op de jaarlijkse persvoorstelling. “De transfersom die we vangen ligt alleszins hoger dan wat er in de kranten geschreven wordt. Veel hoger.” De voorbije dagen circuleerden bedragen van 2,8 miljoen euro.

“We volgen nu verschillende pistes. De scouts en makelaars zijn druk bezig om voor eind deze maand een nieuwe en jonge rechtsachter te vinden." Eén van de opties is Denis Odoi van STVV. "En misschien komt er op een andere positie ook nog iemand bij.”

Na Rosales, Olufade en Pieroni mag ook Mbaye Leye de club verlaten. “Hij heeft de wens uitgesproken om te vertrekken”, aldus Louwagie. “Eén van de komende weken hopen we een oplossing te vinden.

Ook Mamoutou Ndiaye mag beschikken. Hij trekt naar tweedeklasser Bergen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties