Ogunjimi: "Als de club en ik er beter van worden, ben ik weg"

Steurbaut Kersten
| 23 reacties
Ogunjimi: "Als de club en ik er beter van worden, ben ik weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag moest Marvin Ogunjimi nog toekijken hoe Jelle Vossen de wedstrijd tegen Germinal Beerschot besliste. De aanvaller antwoordde tegen Inter Turku met de voeten.

Ondanks de goede prestatie van zijn ploegmaat voelde Ogunjimi geen druk. “De prestatie van Vossen heeft me niet geprikkeld”, aldus de aanvaller. “Ik was heel blij voor de ploeg dat hij twee keer heeft gescoord.”

“Ik moet me ook niet meer bewijzen. Ik weet wat ik kan en wat ik niet kan. Vandaag heb ik geantwoord op het veld. Als anderen scherp staan, dan moet ik ook scherp staan. Mijn doelpunt was er weer eentje met heel veel gevoel.”

Ogunjimi ligt nog één jaar onder contract bij Racing Genk, maar wil geen nieuwe overeenkomst tekenen. Zal hij in september nog in de Cristal Arena rondlopen?

“Dat is de vraag”, grijnst Ogunjimi. “We zullen de komende weken wel zien wat er gebeurt. Mijn toekomst hangt af van de clubs die zich zullen melden. Als ik en de club er beter van worden, dan ben ik weg. Ik zit in een comfortabele positie. We zullen ook eens zien wie er zondag in de basis staat tegen Gent.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties