De Boeck: "Opnieuw een thuisreputatie opbouwen"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
De Boeck: "Opnieuw een thuisreputatie opbouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot speelt vanavond tegen Cercle Brugge zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Glen De Boeck dat de tegenstanders in de toekomst terug schrik hebben om naar het Kiel af te zakken.

”We willen dit seizoen een stevige thuisreputatie opbouwen”, zegt De Boeck op het virtuele huis van Germinal Beerschot. “Weer opbouwen, want in het verleden kwam niemand graag op het Kiel voetballen, en de laatste paar seizoenen is dat iets te veel afgebladderd. Er werd te vaak in eigen huis verloren.”

”Het is onze doelstelling om dat terug te brengen. Daarom gaan we zondag voluit voor onze eerste thuiszege van het seizoen. De eerste van een hele resem, zodat we ook onze supporters weer voluit achter ons elftal krijgen.”

De Boeck verliet deze zomer onverwachts Cercle Brugge. Hij denkt niet dat de groen-zwarte supporters hem zijn vertrek zullen kwalijk nemen. “Ik denk dat ook zij eerder aan de mooie momenten samen, aan de sportieve successen zullen terugdenken. Ik hoop dat die de bovenhand halen op hun ontgoocheling en boosheid om mijn vertrek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties