"Crouch bedriegt verloofde met hoertje"

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
"Crouch bedriegt verloofde met hoertje"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engeland-spits Peter Crouch zou zijn verloofde Abigail Clancy bedrogen hebben met een Algerijns hoertje van 19 jaar. Dat meldt de Engelse pers.

Crouch zou 1.000 euro aan het hoertje betaald hebben voor een avontuurtje op de achterbank van een taxi en daarna naar een hotel met haar zijn gegaan, aan 100 euro per nacht.

Een vriend van verloofde Abigail Clancy reageerde dat het lief van de aanvaller er kapot van is. Clancy zou al contact hebben gehad met Crouch en hem de huid hebben volgescholden.

Het avontuurtje met het hoertje kwam er als gevolg van een vrijgezellenweekend. Ed Aitkan, een kameraad van Crouch, trok hiervoor naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Daar kwam de spits van Tottenham met het hoertje in contact.

"Spaanse voetballers zijn arrogant en behandelen mij als een hoer. Crouch was nederig en aardig. Hij is niet knap, maar hij is lief. Ik kan niet geloven dat hij betaalt voor seks met iemand als ik, terwijl hij thuis zo'n knappe verloofde heeft zitten", zei het Algerijnse hoertje in News of the World.

Bekijk Abigail Clancy hier nog eens in onze babes-reeks.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties