Kaminski: "Probeer het vertrouwen in mij te bevestigen"

De Nijs Michael
| 16 reacties
Kaminski: "Probeer het vertrouwen in mij te bevestigen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de blessure van Tome Pacovski verscheen Thomas Kaminski in doel bij Germinal Beerschot. De amper zeventienjarige goalie stelde niet teleur. Hij hield zijn netten schoon en reageerde dan ook tevreden op zijn prestatie.

"Ik dacht dat ik goed in de wedstrijd zat, ook de voorbereiding verliep al vlekkeloos. Ik probeer het vertrouwen in mij te blijven bevestigen", reageerde de jonge doelman bij Sporza. "Ik sta hier dankzij mijn ouders, mijn vriendin en mijn broer. Ik wil deze prestatie aan hem opdragen."

"Waarom ik de voorkeur kreeg vraag je best aan de trainer", hield Kaminski zich op de vlakte. "Ik wil wel Kristof (Maes) en Tome (Pacovski) bedanken. Toen ik hem in het ziekenhuis bezocht, zei Tome dat hij voor mij zou supporteren. Dat doet deugd, want hij is toch international bij Macedonië."

"Het is lang geleden dat Germinal Beerschot thuis nog eens won, maar we blijven het elke match proberen", verzekerde de sluitpost bij Sporza. "Ik vond het wel een beetje minnetjes dat Westerlo voor een punt speelde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties