De Bruyne wordt even afgeschermd van de pers

De Bruyne wordt even afgeschermd van de pers
Foto: © SC

Racing Genk begint wat schrik te krijgen dat de mediabelangstelling rond Kevin De Bruyne hen zuur gaat opbreken. Daarom hebben ze de jongeling even een spreekverbod opgelegd.

"Op weg naar Porto ga ik toch eens met Kevin praten", zegt Vercauteren in HBvL. "Want ik vind het allemaal overdreven wat met die jongen gebeurt.Ik heb er zo nog in de kranten zien staan. En waar zitten die nu? We moeten Kevin met beide voeten op de grond houden en alles afremmen. Zoiets kun je niet alleen. Kevin heeft hulp nodig."

"Het is niet dat ik me zorgen maak om De Bruyne, maar we moeten de zaak wel opvolgen. Kevin focust zich op voetbal, maar al die zaken leiden toch wel af. Het is een beetje zoals de winnaar van de Gouden Schoen: de eerste dagen slaapt die niet thuis. Ik moet De Bruyne beschermen, zodat die zijn beste niveau kan blijven halen."

"Als hij weggaat, mag hij me bellen. Ik weet hoe het gaat als er een absurd bod komt. Ik maak me er niet druk over. Ook al die scouts deren me niet. 6 maanden geleden kwam niemand naar Genk."

De transfermarkt is nog open tot 1 september. De Bruyne weigerde alvast een uitnodiging van FC Twente, maar staat wel nog in de belangstelling van Bayern München en Bayer Leverkusen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties