Kortrijk klopt Lens in oefenpartij

Anthony Van der Planken
| 6 reacties

KV Kortrijk heeft zijn goede vorm in de verf gezet met een zege tegen het Franse Lens. De West-Vlamingen wonnen de oefenpartij met 1-3.

Beide ploegen speelden omwille van het interlandvoetbal niet met hun beste elftal. Bij Kortrijk maakten Gertjan De Mets en Toni Sunjic wel hun debuut.

Het was Lens dat het beste aan de wedstrijd startte. Aurier kon uit een corner de 1-0 binnen koppen. Kortrijk reageerde echter gevat en kwam al gauw op gelijke hoogte. Messoudi bracht de bal tot bij De Beule, die knap binnenschoot.

Na de rust maakte Leon Benko het verschil. De aanvaller scoorde meteen na de koffie de 1-2 op aangeven van alweer Messoudi. Twintig minuten voor tijd besliste hij de partij na een mooie actie van Mboyo. 1-3, daar bleef het ook bij.