Groep B: Titelverdediger Atlético gaat de boot in bij Aris Saloniki

Bram Coenen
| 3 reacties

Titelverdediger Atlético Madrid is de Europa League slecht begonnen. Op bezoek bij Aris Saloniki werd met 1-0 verloren. Bayer Leverkusen haalde zwaar uit tegen Rosenborg.

Atlético, vorig seizoen nog eindwinnaar in de Europa League na een eindstrijd tegen Fulham, is dit jaar slecht begonnen aan de Europa League. Op bezoek bij het Griekse Aris Saloniki verloor het met het kleinste verschil na een doelpunt van Francisco Perianes.

In de andere wedstrijd van Groep B haalde Bayer Leverkusen zwaar uit tegen Rosenborg. Patrick Helmes bracht de thuisploeg al vroeg op voorsprong en dankzij Stefan Reinartz kon Leverkusen met een 2-0 voorsprong de rust in. In de 58e en 61e minuut zorgde opnieuw Helmes voor wel erg zware cijfers.