Matchwinnaar Pandza: "Niet te beschrijven gevoel"

Bram Coenen
| 20 reacties
Matchwinnaar Pandza: "Niet te beschrijven gevoel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Boris Pandza bezorgde KV Mechelen vrijdagavond in extremis de winst tegen Standard. De Bosniër wist geen blijf met zijn vreugde.

Voor Pandza was het al de tweede keer dit seizoen dat hij de beslissende treffer aantekende, eerder deed hij dat al eens op Zulte Waregem. Telkens was de aangever Tom Soetaers. "Ik wil Tom dan ook bedanken voor alweer een prachtige assist", opende Pandza. "Verder weet ik niet goed hoe mijn gevoelens te beschrijven, dit is gewoon prachtig."

Hoe het was om tegen ex-Malinwaspeler Aloys Nong te spelen wilden we weten? "Moeilijk", antwoordde de Bosniër. "Nong is een spits met veel kwaliteiten en verdient het om bij een topclub aan de slag te kunnen. Onze verdediging heeft hem echter uitstekend opgevangen."

Verdedigend blok ijzersterk

Na zes matchen heeft KV nog steeds slechts drie doelpunten hoeven te incasseren. "Onze verdediging is inderdaad ijzersterk. We geven bijna geen uitgespeelde kansen weg en de communicatie onderling verloopt uitstekend. Het is onze verdienste dat Standard zo weinig klaarmaakte."

Waar kan dit KV eindigen? "Op dit moment denk ik dat we thuis van iedereen kunnen winnen. Onze doelstelling blijft echter gewoon de top zes. Als we als blok blijven spelen, moet ons dat ook lukken", besloot Pandza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties