Vandenbussche na blessure: "Ik kom hier sterker uit"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vandenbussche na blessure: "Ik kom hier sterker uit"
Foto: © SC

Onze landgenoot Bram Vandenbussche revalideert momenteel van een zware knieblessure. De doelman hoopt in november weer aan te sluiten bij Heerenveen.

"Ik kan alweer fietsen, doe aan aquajoggen en veel spierversterkende oefeningen. Het is pittig, veel herhaling, maar het moet, de spieren rond de knie moet nog sterker worden dan voorheen", aldus Bram Vandenbussche.

"De prognose is dat ik minimaal zes maanden en maximaal acht maanden nodig heb om terug te keren. Ik ga uiteraard voor zes maanden. De artsen zijn tevreden. De knie is rustig en reageert goed op inspanning. Ik heb bovendien het geluk dat alleen de kruisband beschadigd was. Er is bijvoorbeeld geen meniscusletsel. Er zijn ook gevallen waarbij beschadiging van het kraakbeen ontstaat, dan ben je verder van huis."

"Zo’n blessure zet alles weer in perspectief. Op het moment dat je fit bent beschouw je alles als normaal. Ik heb nu tijd om na te denken en realiseer me dat je mazzel hebt als alles goed gaat en dat je als prof een heel mooi leven hebt. Deze tegenslag heeft ook positieve punten. Ik ben er absoluut van overtuigd dat ik fysiek en mentaal sterker terug kom."

Door de blessure van Vandenbussche kreeg Kenny Steppe een kans in doel bij Heerenveen maar hij is inmiddels aan de kant geschoven voor de Deen Ellegaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties