Villa gaat niet juichen tegen Valencia

Jarryd Naegels
| 0 reacties
Villa gaat niet juichen tegen Valencia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Villa heeft beloofd dat hij niet gaat juichen als hij scoort tegen Valencia. De Spanjaard ging in het tussenseizoen van Valencia naar Barcelona. De Catalanen nemen het volgende week op tegen de ex-ploeg van Villa.

De Primera Division maakt zich op voor een topper volgend weekend. Dan neemt Barcelona het immers op tegen Valencia. Barça-spits Villa zal niet juichen mocht hij scoren tegen zijn ex-club waar hij vijf jaar heeft gespeeld. “Het is een speciale match voor mij. Ik heb alles te danken aan die club. Ik ben daar vijf jaar zeer gelukkig geweest. Als ik scoor, zal ik uit respect voor de club niet juichen”, zo verklaarde hij op de website van de FIFA.

Dat betekent echter niet dat Villa zijn kansen niet zal afmaken. “Ik zal proberen te scoren. Ik ben professioneel ingesteld en wil doelpunten maken voor mijn huidige werkgever.”

“In de vijf jaar dat ik daar speelde, heeft de club me de kans gegeven om international te worden, deel te nemen aan de Champions League en te strijden voor veel prijzen. Dat waren de belangrijkste jaren voor mij. Dankzij Valencia speel ik nu bij Barcelona”, zo besluit de Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties