Mogi Bayat weg bij Charleroi?

Jarryd Naegels
| 11 reacties
Mogi Bayat weg bij Charleroi?
Foto: © SC

Het is nog altijd homeles in Charleroi. Abbas Bayat heerst er nog steeds zoals een tiran en neefje Mogi mag vrezen voor zijn plek in het Charleroi-bestuur. “Alles kan”, zegt die.

Mogi Bayat breekt na twee weken de stilte en brengt zijn versie van het verhaal. “Er zijn ongezonde spanningen tussen mij en Abbas alsook in de club. Er moet snel een oplossing komen voor het imago en het overleven van Charleroi. Als je onze resultaten bekijkt van de afgelopen jaren, dan kunnen we dit echt wel missen”, aldus Mogi Bayat.

“Met de voorzitter heb ik al een poosje niet meer gepraat. Maar het zal er snel eens moeten van komen. Ik wil me ook publiekelijk excuseren voor de negatieve stress die deze toestand teweegbrengt. Zowel bij het personeel, de medewerkers, de sponsors als de fans”, zo gaat hij verder.

“Dit seizoen hebben we een gemiddelde van 7.000 toeschouwers, maar voor al die fans neem ik mijn hoed af. De mensen die van de club houden, verdienen aan sérieux stabiliteit en plezier. Het kan zijn dat ik hier binnenkort niet meer rondloop. Alles is mogelijk heeft de voorzitter gezegd. Mijn enige wens is dat Charleroi weer de plaats vindt waar ze recht op heeft.”

Bij een eventueel ontslag zou Mogi sowieso in het Blegische voetbal blijven. "Ik krijg veel steun, ook vanuit onverwachte hoek. Ik blijf zeker in België en ga dus niet naar Cannes zoals sommigen beweren. Ik zou niet lang werkloos blijven. Er zijn immers al enkele concrete aanbiedingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties