Van Bommel langer uit dan verwachte drie weken

Van Bommel langer uit dan verwachte drie weken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het verhaal rond de blessure van Mark Van Bommel krijgt een serieus staartje. De Bayern-middenvelder zou langer dan de eerst gedachte drie weken aan de kant staan en bij Bayern kunnen ze daar absoluut niet mee lachen.

Even in een notendop: afgelopen vrijdag moest Mark Van Bommel tijdens de interland tegen Moldavië. Bayern eiste dat de speler zou terugkeren naar Duitsland, maar de KNVB weigerde en de middenvelder startte gewoon in de basis dinsdag tegen Zweden. Na zijn terugkeer bij Bayern werd wel degelijk een blessure vastgesteld en Van Bommel zou drie weken aan de kant staan.

Als Bayern toen al boos was, zal dat niet verbeterd zijn nu blijkt dat de blessure erger is dan vermoed. Er zou een scheurtje in het omhulsel van een spier zitten en daarbij komt veel bloed vrij. Van Bommel vertelt aan VI dat hij waarschijnlijk langer dan de verwachte drie weken niet zal kunnen spelen, want er is een mogelijkheid tot ontsteking. Na de commotie rond Arjen Robben is het dus weer ruzie om een speler tussen Bayern en de KNVB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties