D'Onofrio: "Dom van Bolat"

Jarryd Naegels
| 10 reacties
D'Onofrio: "Dom van Bolat"
Foto: © SC

Standard-trainer Dominique D'Onofrio was teleurgesteld met het verlies, maar zag ook positieve dingen. "Onze tweede helft met tien man vond ik echt goed."

De wedstrijdanalyse was snel gemaakt door de coach van de Rouches. “Het is eigenlijk simpel. Na een paar seconden staan we al 1-0 achter. Dat maakt het natuurlijk moeilijk voor ons.”

“Bij 2-0 scoren we dan de aansluitingstreffer. Dat gaf weer hoop, maar dan valt die 3-1. Die mag nooit vallen, ik ben daar echt boos over.”

In de tweede helft reageerde Standard goed. Dat zag ook D’Onofrio. “Onze tweede helft was goed. De manier waarop we met tien man hebben gevochten was bemoedigend.”

Dat het met tien man viel, had Standard te danken aan Bolat. “Wat Bolat daar doet is dom. Al vraag ik me wel af waarom we een Nederlandse arbiter hadden. Je moet immers psychologische kwaliteiten hebben voor deze match. Het was niet slim van onze doelman, maar ik heb toch mijn twijfels over Kuiper zijn beslissing.”

“Dat we nu verliezen betekent niet dat ons seizoen is afgelopen. Integendeel. De play-offs halen mag geen probleem vormen voor dit Standard”, zo besloot de trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties