Mangelschots: "Brepoels blijft onze coach"

Jarryd Naegels
| 5 reacties
Mangelschots: "Brepoels blijft onze coach"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sportief directeur bij STVV Guy Mangelschots spreekt na de 0 op 18 zijn vertrouwen uit in coach Brepoels. “We gaan de trainer niet overboord kieperen.”

De fans behouden ook het vertrouwen in de trainer. Het is de clubtop die het moet ontgelden. Het bestuur liet volgens de supporters te veel sterkhouders gaan zonder evenwaardige spelers te kopen.

“Ik respecteer de mening van onze fans”, aldus Mangeslchots. “Maar ik blijf achter de beslissingen van de club. Er is ervaring in de plaats van ervaring gekomen.”

“Voor deze slechte reeks behaalden we met dezelfde kern 7 op 15. Dus zo slecht zal het toch niet zijn. Bovendien zakte de jeugd nog niet door het ijs. Al hebben sommigen nog veel werk voor de boeg. Maar we moeten geduldig zijn.”

Brepoels staat niet ter discussie. “Hij komt deze opdoffer wel te boven. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat hij de jongens terug vertrouwen kan geven. Te beginnen komende zaterdag tegen Charleroi. Bovendien zit de relatie tussen spelers en trainer nog steeds goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties