Gretarsson: "AEK en Anderlecht zijn vergelijkbaar"

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Gretarsson: "AEK en Anderlecht zijn vergelijkbaar"
Foto: © SC

Wie kent Arnar Gretarsson nog? De Ijslander speelde tussen 2000 en 2006 bij Lokeren. Tegenwoordig is hij technisch directeur bij AEK Athene, straks tegenstander van Anderlecht. "Boussoufa doet het alleen goed, als de ploeg het goed doet."

Gretarsson won ooit een keer met Lokeren in het Astridpark. Hij hoopt dat straks te herhalen. “Beide ploegen hebben punten nodig. Zenit wordt straks groepswinnaar. De andere drie clubs moeten strijden voor die tweede plek. Het niveau van beide ploegen is vergelijkbaar denk ik. De vorm van de dag zal beslissend zijn.”

“AEK beschikt niet echt over dragende spelers. Anderlecht trouwens ook niet. Een Boussoufa speelt zelf alleen goed als het team goed draait. Al hebben beide teams natuurlijk heel wat goede spelers.”

Sinds een tiental dagen hebben de Grieken ook een nieuwe coach. “De vorige is zelf opgestapt omdat de druk te groot werd. De fans hebben hem zijn overstappen naar rivaal Olympiakos nooit vergeven. Nu hebben we weer een ervaren trainer. We staan trouwens al mooi derde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties