Dirar: "Rode kaart was te rechtvaardigen geweest"

Nico Wieme
| 38 reacties
Dirar: "Rode kaart was te rechtvaardigen geweest"
Foto: © SC

Nabil Dirar zat niet echt in de match op Lokeren en illustreerde dat met een zware ingreep op het been van Tiko. Ref Bultynck toonde zich mild voor de Marokkaan en gaf slechts geel. "Rood had gekund en was te rechtvaardigen", toonde Dirar zich eerlijk.

Nabil Dirar wou de vragen over zijn afschuwelijke overtreding op het been van Tiko niet uit de weg gaan. "Als de scheidsrechter mij rood had gegeven, dan was dat te rechtvaardigen geweest. Ik had echter alleen maar de intentie om de bal te spelen. Ik heb dan ook mijn verontschuldigingen aangeboden aan de speler en de ref. Toen Tiko terug het veld opkwam, was ik zeer gelucht."

Adrie Koster hield zijn Marokkaanse woelwater tijdens de rust in de kleedkamer. "Ik vond mijzelf zeker niet de slechtste van het veld. Door mijn gele kaart kan ik de beslissing van de coach echter begrijpen, alleen kreeg ik tegen Dinamo Zagreb ook een snelle gele kaart en toen mocht ik gewoon blijven staan. Maar goed, ik ga daar niet moeilijk over doen. De coach neemt zijn beslissingen in eer en geweten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties